Posel s plovili v Sloveniji

Nov 3, 2023

Plovila - Sanje vsakega navtika

Če ste ljubitelj vode in morja, verjetno že sanjate o lastnem plovilu, s katerim bi raziskovali bleščeče modrine slovenskih jezer in obale. AS Boats je vodilno podjetje na področju prodaje plovil v Sloveniji, ki vam ponuja najboljšo izbiro in najvišjo kakovost storitev.

Zanesljivi in profesionalni prodajalci plovil

AS Boats se ponaša z dolgoletno tradicijo prodaje plovil v Sloveniji. Naša ekipa strokovnjakov ima izkušnje na področju prodaje luksuznih plovil ter jadrnic. Svetujemo vam pri izbiri pravega plovila glede na vaše potrebe in želje, tako da lahko najdete svojo idealno jadrnico ali čoln.

Bogata ponudba plovil

Na as-boats.si vam predstavljamo široko paleto čolnov, jadrnic in jaht, priznanih svetovnih proizvajalcev. Ne glede na to, ali želite majhen čoln za družinske izlete ali luksuzno jahto za razkošno doživetje, pri nas boste našli popolno plovilo za vaše potrebe in proračun.

Izkušnje naših strank

Za nas je ključnega pomena zadovoljstvo naših strank. Našo zavezo kakovosti potrjujejo pozitivne izkušnje številnih zadovoljnih lastnikov plovil, ki so svojo sanjsko jadrnico ali čoln našli pri nas. Verjamemo v dolgoročne odnose in ponujamo tudi strokovno servisno podporo ter garancijo na naše izdelke.

Plovilske storitve za vsakogar

Poleg prodaje plovil vam pri AS Boats ponujamo tudi številne dodatne storitve. Naša ekipa nudi profesionalne storitve popravil, vzdrževanja, skladiščenja ter pomaga pri pripravi vašega plovila za zimo. Z našo pomočjo boste lahko vaše plovilo vedno ohranjali v popolnem stanju in pripravljeno na nepozabne izlete po slovenskih vodah.

Financiranje plovila

Razumemo, da je nakup plovila velika investicija. Zato vam pri AS Boats ponujamo tudi finančne rešitve, ki vam omogočajo lažje uresničitev vaših sanj o lastnem plovilu. Naša ekipa vam svetuje pri izbiri najboljše možnosti financiranja in vam pomaga pri vseh administrativnih postopkih.

Odkrijte slovenske vode z AS Boats

Če želite doživeti Slovenijo na edinstven način, si privoščite lastno plovilo z AS Boats. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri in nakupu sanjskega plovila, s katerim boste raziskali naše prelepe kraje ter si ustvarili nepozabne spomine. Prepustite se navtični strasti z AS Boats.

Stopite v stik

Če imate kakršna koli vprašanja glede naših plovil ali storitev, stopite v stik z našo ekipo. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja ter vam pomagali pri nakupu vašega novega plovila. Ne odlašajte, obiščite as-boats.si in se prepričajte, da bodo vaše navtične sanje kmalu postale resničnost.

Zapomnite si, AS Boats je vaš zanesljiv partner pri nakupu plovil v Sloveniji. Ne glede na vaše potrebe in želje, pri nas boste našli najboljšo izbiro vrhunskih plovil ter strokovno podporo za celoten proces nakupa. Ne odlašajte, obiščite nas danes in uresničite svoje navtične sanje z AS Boats!

plovila slovenija
Jim Keller
Zavidam ti! 🌊👌
Nov 7, 2023
Tejinder Vohra
Super! 😍 Sanjam o lastnem plovilu za raziskovanje čudovitih slovenskih jezer in obale. 🚤🌊
Nov 6, 2023